Medielle Onderzoeksstoel speciaal ontwikkeld voor urodynamisch onderzoek

In samenwerking met de fabrikant is een onderzoeksstoel met speciale beensteunen voor urodynamisch onderzoek ontwikkeld. De stoel is standaard uitgerust met onderhoudsvriendelijke en urinebestendige kunststof lederen bekleding.

Alle stoelen zijn traploos verstelbaar in hoogte en kantelbaar in zit- en ligstanden. De opstap is zeer laag in te stellen en ook geschikt voor patiënten in een rolstoel.

Meerdere voorkeurstanden kunnen in het geheugen worden opgeslagen en met één druk op de afstandsbediening worden opgeroepen.

Voorbereid voor inbouw in compacte meetopstelling

De onderzoeksstoel is voorbereid op inbouw van urodynamica apparatuur voor het realiseren van een zeer compacte opstelling zonder hinderlijke losse kabels over de vloer.

Voorzieningen voor urodynamica

De unieke elektrisch verstelbare voetsteunen zijn specifiek geschikt voor de uitvoering van urodynamisch onderzoek en maakt een los voetenbankje overbodig.
Een uitsparing in de zitting voorkomt druk op de rectale catheter en verstelbare zitverlengstukken maken het creëren van een optimale toilet zit mogelijk.
Een voorziening bij de overgang van zitting naar leuning voorkomt lekkage naar de achterzijde.

Multifunctioneel inzetbaar

Door de vele extra opties is de stoel multifunctioneel inzetbaar en geschikt voor het uitvoeren van andere onderzoeken of behandelingen.
De stoel is volledig vlak in te stellen en te verlengen tot onderzoekstafel. Opvangbakken met of zonder afvoer en spoelinstallaties kunnen worden meegeleverd. Indien gewenst zijn ook Göpel beensteunen beschikbaar.

Toiletstoelen voor flowmeters

Toiletstoelen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren.
Speciale uitvoeringen voor obesitas patiënten en voor kinderen zijn beschikbaar.