Slimme Urodynamica met Pico Smart

PICO® SMART is gebaseerd op een geavanceerd acquisitiebord, SAU genaamd, dat nieuwe geavanceerde mogelijkheden biedt. PICO® SMART kan gemont zijn op één trolley (alles-in-een systeem) of op twee eenheden die met een draadloos apparaat zijn verbonden (optie).

De drukkanalen zijn met externe transducer compatibel voor zowel microtip-, waterperfusie- als luchtdrukkathekters. De gemakkelijke toegankelijkheid van de kanalen stelt het ziekenhuis in staat om het soort transducers aan te passen aan de behoefte in het onderzoek.

De uroflowmeter is verbonden met het acquisitiebord door middel van een 8 meter lange kabel of een draadloze module, zodat deze in een onderzoekskamer kan worden geplaatst om de patiënt comfortabeler te maken.

Trolley

De trolley van het all-in-one systeem heeft 4 zwenkwielen (2 met remmen), 4 plateau's plus een uittrekbaar plateau voor het toetsenbord.

De trolley is voorzien van een IV-schacht waaraan randapparatuur zoals een acquisitie-unit, een katheterpuller en andere randapparatuur is bevestigd.

Opties:

  • Video-urodynamica om röntgen- of ultrasone beelden en korte films te combineren met de urodynamische tracings.
  • Biofeedback voor de functionele revalidatie van de bekkenbodem in de urine-incontinentie.
  • Slokdarm- en anorectale motiliteit: om de gastro-intestinale motiliteit te evalueren.
  • Whitaker Test om de werking van de bovenste urinewegen te bestuderen.
  • Cavernosometrie om erectiestoornissen te evalueren.
  • Voice om het systeem te laten werken door middel van vocale commando's en om opmerkingen op te nemen tijdens het onderzoek.
  • Module Nerurofysiologie. Het evalueert: Pudendal Motor Nerve Latency, Sacrale Reflex, eenvoudige EMG en kwantitieve EMG

 

Brochure