TRITEMP™ Contactloze Thermometer

Deze contactloze thermometer geeft de temperatuur ongekend nauwkeurig weer en is ontworpen om mens en planeet te beschermen. Wij beseffen dat de mensen die eerstelijnszorg bieden, de beste hulpmiddelen verdienen, zodat zij op hun beurt de beste patiëntenzorg kunnen leveren. TRITEMP™ wordt in Europa geproduceerd en is voorzien van een CE-markering. Het is een een medisch technologisch hulpmiddel.

Wereldwijd worden in meer dan duizend ziekenhuizen, inclusief specialistische afdelingen zoals neonatologie, TRITEMP™ thermometers gebruikt. Zo kunnen instellingen hun strategieën ter voorkoming van infecties bevorderen en worden de resultaten van patiënten vanaf het eerste moment geoptimaliseerd. Door TRITEMP™ te introduceren, kunnen ziekenhuizen met vertrouwen veel voordeel behalen wat betreft hun personeel en de werkstromen en kosten.

Voordelen van TRITEMP™

Minder kans op infecties

Als het om infectiebeheersing gaat, sluit onze visie aan bij uw doelstellingen. Dankzij onze producten worden miljoenen onnodige contactmomenten met patiënten overbodig.

Kostenbesparend

Bij het gebruik van de TRITEMP™ zijn GEEN verbruiksgoederen nodig. Hierdoor is onze thermometer 5 tot 10 keer meer kostenefficiënt dan thermometers waarbij probe beschermhoesjes worden gebruikt.

Dankzij TRITEMP™ bespaart het verplegend personeel tijd en kunnen ziekenhuizen kosten besparen.

Tijdwinst

TRITEMP™ is snel en gemakkelijk in gebruik omdat de patiënt nooit wordt aangeraakt. Optimaliseer de tijd die met de patiënt wordt doorgebracht. Er gaat geen kostbare tijd verloren aan het gebruik van wegwerpartikelen.

Duurzaam door minder afval

Met onze duurzame benadering effenen we de weg voor milieuvriendelijke gebruiksgoederen. Geen plastic verbruiksmateriaal, minder afval, lagere kosten.

TRITEMP™ is meer dan alleen een contactloze thermometer:

  • Nauwkeurig tot op +/- 0,2°C
  • Twee jaar breukgarantie op alle thermometers*
  • Goed voor minimaal 40.000 temperatuurmetingen
  • Het percentage breuk ligt lager dan 0,5%^

*Op voorwaarde dat de thermometer onbeschadigd is en in overeenstemming met de gebruiksaanwijzing is gebruikt.

^ van alle thermometers die in 2020 werden verkocht.