Home » Apparatuur » Ultrasound

M7 Premium

De prijswinnende draagbare handzame kleurendoppler, M7 Premium, is een hoogwaardig systeem met uitstekende prestatie voor een groot aantal verschillende toepassingen. Omdat de M7 Premium is uitgerust met geavanceerde technologie en gebruiksvriendelijke workflowsoftware, is het de beste keus voor professionals die kwaliteit voorop stellen.

Prestaties

3T transducertechnologie

De gepatenteerde transducertechnologie van Mindray voor grotere beeldbandbreedte en transmissie-efficiëntie.• Drielaags ontwerp voor grotere gevoeligheid, grotere bandbreedte en betere signaal/ruisverhouding.

  • Total-cut-ontwerp voor minder cross-talk noise, betere gerichtheid en verbeterde laterale resolutie
  • Warmteregelingontwerp voor betere akoestische transmissie

PSHITMTM (Phase Shift Harmonic Imaging)

PHI (Purified Harmonic Imaging) voor betere contrastresolutie en daardoor duidelijkere beelden met uitstekende resolutie en minder ruis.

iBeamTM (Spatial Compound Imaging)

Hierdoor kunnen meerdere scanhoeken worden gebruikt om één beeld te vormen, wat leidt tot een verbeterde contrastresolutie en verbeterde visualisatie.

iClearTM (Speckle Suppression Imaging)

Voor een betere beeldkwaliteit op basis van automatische structuurdetectie.

  • Scherpere en continue randen
  • Gladde uniforme weefsels
  • Schonere ‘echoloze gebieden’

Multi-beam-vorming

Maximaal 8 keer voor één uitgezonden bundel, wat leidt tot uitstekende tijdresolutie en een grotere framesnelheid en een onovertroffen resolutie voor cardiologische beeldvorming.

UWN-contrastbeeldvorming (Ultra-Wideband Non-linear)

Unieke Mindray-contrastbeeldvormingstechnologie waarbij contrastagenstekens worden gebruikt met zowel 2e harmonisch als niet-lineair fundamenteel signaal voor verbeterde S/N-ratio voor betere diagnostische details en langere contrastagensduur voor een betere observatie.

Natural Touch Elastography

Natural Touch Elastography is gebaseerd op de nieuwste gepatenteerde technologie van Mindray. Het vermindert de afhankelijkheid van de gebruikerstechniek, wat de reproduceerbaarheid verbetert voor een grotere klinische bruikbaarheid.

  • Hogere stijfheidsgevoeligheid
  • Goede stabiliteit en reproduceerbaarheid

iScapeTM (realtime panoramische beeldvorming)

Voor een volledige en uitgebreide weergave van de anatomische structuur door panoramische beeldvorming in combinatie met een snelheidsindicatie en de mogelijkheid om voorwaarts/achterwaarts te scannen, wat het scannen veel gemakkelijker, soepeler en bestuurbaarder maakt.

ExFOV

Hiermee wordt betere diagnostische informatie opgespoord door een uitgebreide weergave van de anatomische structuur op alle convexe en lineaire sondes.

Free Xros MTM

Voor nauwkeurige anatomische observatie door het vrij plaatsen van sample lijnen onder elke hoek. Voor betere beelden door gelijktijdige weergave van tot 3 sample lijnen.

iNeedleTM

De volledig nieuwe iNeedle kan de punctiehoek automatisch herkennen en aanpassen, wat de naaldpunt en het pad duidelijk verbetert.

Smart OBTM

Automatische meting van foetale parameters: BPD, OFD, HC, AC en FL traceren en berekenen met één klik.

3D/4D-beeldvorming

Inclusief functies voor 3D/4D draaien en synchroniseren voor een snelle en eenvoudige beeldvolumeweergave vanuit elke richting.

Workflow

iTouch TM(automatische beeldoptimalisatie)

Voor directe automatische beeldoptimalisatie in B-, kleuren- en PW-modus met één toetsklik.